http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Schoonmaak trappenhuizen

Soc facilitair maakt uw trappenhuis tot in de puntjes schoon, bv. in appartementencomplexen. Het trappenhuis is tenslotte de eerste ruimte die bewoners bij thuiskomst zien en het geeft bezoekers een eerste indruk van het pand. Het schoonmaken van trappenhuizen is vaak een taak van de bewoners zelf, maar helaas is dit een taak die veel bewoners niet kunnen (of willen) uitvoeren.

Veel Verenigingen van Eigenaren besteden deze taak dan ook uit. Het scheelt namelijk een hoop ergernis en de kosten zijn, door het delen onder alle bewoners, per bewoner te verwaarlozen. Soc facilitair is dan ook een graag geziene gast in veel appartementencomplexen en studentenhuizen. De schoonmaakfrequentie wisselt van eens per jaar tot wekelijks, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten