http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Gespecialiseerde dakgootreiniging

Door het regelmatig schoonmaken van dakgoten kunt u veel problemen aan uw pand voorkomen. Afvallend blad en ander afval in de dakgoot betekent een grotere kans op lekkage, omdat de hemelwaterafvoer verstopt kan raken. Lekkage kan op meerdere plaatsen ontstaan, zowel aan het dak van uw woning als aan het dak van bijvoorbeeld uw garage, schuur of afdak.

Wij kunnen ook windveren, kozijnen, dakkapellen en dakgootranden rondom uw huis reinigen. Dit wordt gedaan met een reinigende was, waardoor er een beschermlaag achterblijft op uw houtwerk of kunststof delen. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het vuil minder snel hecht en helpt houtrot voorkomen. Ook hoeft het schilderwerk op deze manier minder frequent vernieuwd te worden en blijft het kunststof langer mooi. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contact formulier op deze website.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten