http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Gevelreclame reiniging

De uitstraling van uw bedrijfspand en uw gevelreclame zijn van invloed op het imago van uw MKB bedrijf. Als we bijvoorbeeld door winkelstraten of bedrijfsterreinen rijden en we de kapotte reclames, roestige constructies en verweerde lak zien, worden deze beelden in ons onderbewustzijn opgeslagen. Dit doet afbreuk aan uw bedrijfsuitstraling en deze negatieve beelden kunnen u klanten en daarmee omzet kosten. Laat daarom uw reclame preventief en regelmatig onderhouden.

Zorg ervoor dat de reclame geen achterstallig onderhoud oploopt, dat kost op den duur alleen maar meer. Het onderhoud kan plaatsvinden op uw verzoek, maar beter nog in de vorm van een onderhoudscontract. Bij een onderhoudscontract wordt een vast bedrag per jaar berekend en dan bent u van alle zorgen af. Laat een reclame minstens 1x per jaar reinigen. Want er is niets erger dan een knipperende, half uitgevallen of een vuile reclame. Aanvragen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie verzoeken wij via het contactformulier op deze website te doen.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten