http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Snelle Gladheidbestrijding

Sneeuw en vorst kunnen leiden tot gladheid. Dit levert niet alleen veel ongemak op voor het autoverkeer, maar ook voor fietsers en voetgangers. De parkeerplaats, het tuinpad of de entree kunnen in ijsbanen veranderen waardoor een vervelend ongeluk in een klein hoekje zit.

Gladheidbestrijding gebeurt op twee manieren:

  1. Door (preventief) te strooien
  2. Door sneeuw te ruimen na een flinke sneeuwbui.

Bij hevige sneeuwval is het nodig om de sneeuw te schuiven. Het duurt anders te lang voordat het zout ervoor zorgt dat de sneeuw gaat smelten. Dit is een tijdrovend karwei wat vaak uitgevoerd moet worden voor werktijd. Soc facilitair kan deze taak van u overnemen. Wij kunnen preventief strooien en indien nodig met behulp van professionele handvegers en –schuivers de sneeuw verwijderen. Bij grotere oppervlakten maken we gebruik van een mechanische sneeuwschuiver. Zo nodig strooien wij nadien nogmaals.

In de winter bieden wij een sneeuwruim abonnement. Wij zorgen ervoor dat uw pad sneeuwvrij is of dat er preventief gestrooid wordt. Bij dit abonnement geldt: Geen sneeuw = geen kosten! Wij kunnen ook strooizout of dooikorrels leveren. Bestel tijdig! Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten