http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Gespecialiseerde glasbewassing

Uw pand krijgt maar 1 keer de kans om een eerste, goede indruk op de kijker te maken. Glanzend en schoon glas helpt hier zeker aan mee en geeft uw woning of bedrijfspand een fris en verzorgd uiterlijk. Soc Facilitair voert deze werkzaamheden op de traditionele manier uit met behulp van ladders, maar ook door middel van telescopische glasbewassing. Dit laatste houdt in dat we met borstel en carbonstelen uw ramen tot een hoogte van 13 meter met osmosewater reinigen.

Ons personeel is vakkundig, representatief en vca gecertificeerd. Wij beschikken over de ervaring en de kennis om deze werkzaamheden veilig en vakkundig uit te kunnen voeren. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten