http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Interieurreiniging

Elk interieur is anders. Dankzij onze ruime ervaring in het reinigen van interieurs van zowel winkels, kantoorpanden als woningen weten wij precies hoe wij daarmee moeten omgaan. Hierbij staat onder andere discretie hoog in het vaandel. De inzet van de juiste middelen en technieken zorgt ervoor dat de reiniging van Soc facilitair voldoet aan de huidig gestelde kwaliteitsnormen.

SOC Facilitair schoonmaakbedrijf Zoetermeer past zich aan uw schema aan. U bepaalt de dag en het dagdeel – overdag of ’s avonds – waarop wij onze schoonmaakwerkzaamheden komen uitvoeren. In het persoonlijk werkprogramma, dat wij samen opstellen, spreken wij met u af wat, wanneer en hoe vaak wij schoonmaken.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten