http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Overige diensten

Onderhoud bij leegstand

Met het oog op de huidige leegstand van kantoorpanden en particuliere huizen is het van belang dat het object in een verzorgde staat blijft. Wij van Soc facilitair verzorgen graag het periodiek onderhoud en de schoonmaak om zo verval en achterstallig onderhoud tegen te gaan.

U kunt hierbij o.a. denken aan:

 • Doorspoelen sanitaire voorzieningen
 • Glasbewassing
 • Onkruidverwijdering
 • Verwijdering van spinrag

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

Ontruimingen

Onze specialisatie is het ontruimen van uw woning of bedrijfspand bij een verhuizing of bij overlijden van een dierbare. Uiteraard kunt u onze hulp ook inschakelen als u bijvoorbeeld een zolder, garage of schuur wilt laten ontruimen of opruimen.

Procedure

Als u contact met ons opneemt, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en om uw wensen op een rij te zetten. Na het bezoek maken wij een gespecificeerde offerte. Als u akkoord gaat met onze offerte zullen wij met u een datum afspreken waarop wij uw woning of bedrijfspand geheel ontruimd en bezemschoon opleveren. U geeft ons de sleutel en wij zorgen voor een correcte uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

U kunt hierbij denken aan:

 • Verwijderen en afvoeren van inboedel.
 • Verwijderen van vloerbedekking / behang.
 • Verwijderen van spijkers, schroeven etc.
 • Opvullen van gaten in de muren.
 • Reinigen van sanitair in toilet, badkamer en keuken.
 • Overige schoonmaakwerkzaamheden.

Soc facilitair zorgt voor een verantwoordelijke werkwijze en biedt volledige privacy. Wij werken volgens de vooraf vastgelegde afspraken en overleggen (indien noodzakelijk) altijd met de opdrachtgever. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

Sloopwerk

Voor het uitvoeren van (licht) sloopwerk bent u bij Soc facilitair aan het goede adres.

U kunt hierbij denken aan:

 • Verwijderen van tegelwanden en vloeren.
 • Verwijderen van badkamers en toiletten.
 • Verwijderen van vloerbedekking.
 • Verwijderen van behang.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

Vastgoedonderhoud

Iedereen kent het wel van die klussen die steeds maar blijven liggen, omdat niemand de vakkennis of de tijd heeft om ze op te pakken. Het gaat vaak om kleine reparaties van mankementen die op het eerste gezicht niet opvallen, maar die de uitstraling van uw woning of bedrijfspand beïnvloeden. Een klemmende voordeur, piepende scharnieren, defecte lampen, een lekkende kraan, een loszittend vloerdeel, een kapotte toiletbril. Dit zijn de diverse klussen die wij graag onder de noemer "Vastgoedonderhoud" voor u willen uitvoeren.

Uiteraard tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, op contractbasis of eenmalig. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten