http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Schoonmaakbedrijf-zoetermeerZoekt u een schoonmaakbedrijf Zoetermeer? SOC Facilitair is uw facilitaire dienst sinds 1990! Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar voor schoonmaak- en verschillende onderhoudswerkzaamheden, voor zowel particulier als zakelijk. Dus wat de klus ook is, wij zorgen voor een schone (werk)omgeving.

Diensten van schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Met onze vele diensten, neemt schoonmaakbedrijf Zoetermeer al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen:

  • Sanitair- /interieurreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijdering
  • Dakgootreiniging

Wilt u al onze diensten zien? Bekijk dan het overzicht in het menu.

Waarom SOC Facilitair?

Maar waarom zou u dan kiezen voor schoonmaakbedrijf Zoetermeer? Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Wij werken met duidelijke werkprogramma’s, met vaste tijden. Precies zoals het met u is afgesproken! Daar gaat het om. Wij zorgen voor continuïteit.

Ook staat kwaliteit bij ons voorop. Het moet namelijk gewoon goed zijn en dat u er geen omkijken meer naar hebt! Dus of u nu particulier bent en zelf niet kunt/wilt schoonmaken, of dat u een bedrijf hebt, schoonmaakbedrijf Zoetermeer is uw facilitaire dienst sinds 1990.

Vaste medewerkers

Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden krijgt u vaste schoonmakers. Daardoor weet u wie er op de vaste tijden komen en weten zij wat er gedaan moet worden en wat uw specifieke wensen zijn. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gepassioneerd en gedreven.

Glazenwasser Zoetermeer

Glazenwasser Zoetermeer gezocht? Op zowel zakelijk- als particulier niveau doen wij veel aan glasbewassing. Onze glazenwassers kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat het pand of huis dat u te huur hebt staan, een goede indruk maakt op een potentiële huurder. Of dat bezoekers van uw pand en/of woning op een plek terechtkomen waar er sprake is van glanzend en schoon glas.

Wij hebben vakkundig, representatief en gecertificeerd personeel in dienst met veel ervaring. Dus zoekt u een glazenwasser Zoetermeer? SOC Facilitair staat voor u klaar!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten