http://soc-facilitair.nl/wp-content/uploads/2015/09/slider-vervolg-1440x225.jpg

Wie zijn Wij

Soc facilitair voor een schone werkomgevinglnterieurverzorging van kleine kantoren tot grote verzamelgebouwen. Soc facilitair levert maatwerk voor iedere opdrachtgever. Door middel van duidelijke werkprogramma's met keuzes van een tot zeven dagen onderhoud per week zorgt Soc facilitair voor een schone werkomgeving.

Verwijderen van graffity en schoonmaken monumentale panden

Gevels, trappen, muren en overige oppervlakken vervuilen door invloeden uit de atmosfeer. Graffiti en ander kladwerk hebben dezelfde uitwerking. Dergelijke verontreinigingen zijn ongewenst en ontsieren de omgeving. Tevens is het mogelijk om 'groene' daken weer algenvrij te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van oudere en vaak monumentale woningen. Maar ook voor nieuwbouwprojecten kunt u natuurlijk bij ons terecht.

U wilt geen omkijken hebben naar de schoonmaak. En een scherpe prijs. Dat vraagt om een professioneel schoonmaakbedrijf die intensief contact onderhoud met u, de tijd neemt om de voortgang te evalueren en investeert in haar medewerkers.

 • Uitstekende referenties
 • Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Waarom Soc facilitair?

 • Vakbekwame, goed opgeleide, enthousiaste, gepassioneerde en gedreven medewerkers.
 • Goed geregeld: een positieve en professionele aanpak met structurele bewaking van kwaliteit bij ziekte een vaste vervanger.
 • Eén aanspreekpunt voor al uw schoonmaakbehoeften; van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging en gevelonderhoud. Voor al uw locaties in Zuid Holland, Noord-Holland en de Randstad!
 • Betrouwbaar bedrijf; sinds 1990 actief en uitstekende referenties

Kwaliteit

"Het moet gewoon goed zijn” is een uitspraak die wij regelmatig horen. Logisch. U heeft wel iets anders aan uw hoofd. Schoon zonder dat u er omkijken naar heeft? Dat doen we zo…

Vaste medewerkers doen het!

Op vaste tijden de werkzaamheden uitvoeren zoals met u is afgesproken. Daar gaat het om. Wij zorgen voor continuïteit met vaste en goed opgeleide medewerkers. Dat hebben onze klanten graag. Dat u weet wie er komt, die weet wat er gedaan moet worden en wat uw specifieke wensen zijn.

Wat als uw vaste schoonmaker er niet is?

Natuurlijk genieten onze schoonmakers ook wel eens van hun verdiende vakantie. Dat zien wij al aankomen… Wij zorgen voor een vaste invaller die bekend is met het werkprogramma en uw wensen. Dat is geborgen met ons backup-systeem.

Objectleidsters houden alles in de gaten

Uit ervaring weten wij dat een pro-actieve aanpak eventuele fouten in de kiem smoort. Daarom komen onze objectleiders regelmatig bij u langs. Zij controleren of de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en gaan bij u en onze medewerkers na of er nog bijzonderheden zijn. Dat is prettig werken, zonder omkijken!

Schoonmaak van bouwketen

Van uitvoerderskeet, schaftkeet tot sanitairkeet. Wij maken het schoon. Voor verscheidene bouw- en aannemingsbedrijven onderhouden wij het gehele ketenpark.

Bouwopruimers

Een opgeruimd project is een veilig project. Daar zorgen onze bouwopruimers graag voor. Zij weten wat hun te wachten staat en houden van dit 'stevige' werk.

Opleveringsschoonmaak en glasbewassing

Wat voor een uitvoerder de ‘laatste loodjes’ van het bouwproces zijn, is voor ons de start van een nieuw project!

Voor het schoon opleveren van nieuwbouw of een gerenoveerd pand gaan we als volgt te werk:

 • Het sanitair ontdoen van cementsluier en kitresten,
 • Grondig reinigen van de keuken,
 • Vloeren schrapen en ‘bezemschoon’ maken
 • Zemen van het glas- en omlijsting (o.a. stickers en zand verwijderen)
 • Deuren, plinten en overige randen en richels afnemen.

ONZE TOTAAL SERVICE

Wij kunnen op meerdere gebieden voor u wat betekenen. Van offerte tot opdracht, wij zijn er om u te helpen. Met één vast aanspreekpunt, uw rayonleider, zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen.

Gratis offerte aanvragen

Met ruim 50 teamleden door het hele land hebben wij altijd iemand bij u in de buurt! Dus twijfel niet en vraag gratis een offerte aan!

Wat zeggen onze tevreden klanten